Таким чином британка звертає увагу до проблем раку молочних залоз

У Британії 50-річна Луїза Батчер після того, як їй провели мастектомію через рак грудей, вирішила бігати марафони топлес, аби привертати увагу людей до проблем, з якими стикаються жінки всього світу.

Як повідомляє Daily Star, цей спосіб пробіжок з оголеною верхньою частиною тіла “надає їй сили”.

Історія Луїзи Батчер

Жінка розповіла, що після народження двох дітей у 2022 році вона помітила ущільнення у грудях та звернулася до лікарів. У неї виявили пухлину. Лікарі повідомили, що їй треба провести мастектомію – вирізати з грудей молочні залози та м’язову тканину.

Після операції, коли вона почала почуватися більш-менш здоровою, Луїза вирішила, що почне як і раніше займатися бігом. Спочатку вона приховувала відсутність грудей, але зрештою зрозуміла, що все одно їй доведеться жити такою, як є.

Рішення бігати голяка

Жінка каже: “Минулий рік був таким похмурим через рак, що бігати топлес не здавалося сміливим, я відчувала, що мені потрібно це зробити. Коли я це вперше зробила, це було нескладно. Це було трохи дивно”.

Вона каже, що до хвороби бігала кілька разів на тиждень, однак після операції та тривалої підготовки почала бігати марафони.

“За останні 12 місяців я пробігла три марафони”, – поділилася вона.

За словами Луїзи, нині вона бігає щодня і щоразу топлес.

“Це розширює поінформованість про рак молочної залози та допомагає трохи нормалізувати його”, – каже жінка.

Нагадаємо в Україні жінка дізналася, що була вагітною, вже коли почала народжувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦