Редиска має лікувальні та корисні властивості завдяки тому, що в ній містяться різні ефірні олії, клітковина, вітаміни B та РР, фосфор, кальцій, залізо, магній.

Цей овоч позитивно впливає на імунітет людини та покращує його, зігріває, покращує кровообіг, контролює тиск та рівень холестерину. Тому редиску корисно вживати під час застуди чи інших вірусних недуг.

Якщо регулярно вживати редиску, то у вас точно покращиться робота шлунково-кишкового тракту, забудете про закрепи та позбудетеся зайвої рідини в організмі. Її корисно вживати й тим людям, які мають проблеми з зайвою вагою. Цей овочі – низькокалорійний, а організм більше витратить енергії на перетравлення, ніж засвоїть.

Крім цього, редиску потрібно їсти тим, хто хоче покращити роботу мозку та нервової системи. Також вона запобігає розвитку ракових утворень.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦