В Ізраїлі молоде подружжя вирішило зустріти бойовиків ХАМАС зі зброєю в руках, щоб захистити своїх 10-місячних синів-близнюків. У цей час, поки батьки відстрілювалися від терористів, діти перебували у мамаді, тобто бомбосховищі.

Цю трагічну історію розповів консул Ізраїлю у Західному регіоні України Олег Вишняков у Facebook. За його словами, молоді люди – Адар та Ітай Бердичівські – загинули у власному будинку.

Раніше ми писали, що кілька країн виступили зі спільною заявою щодо ситуації в Ізраїлі.

Як подружжя врятувало своїх дітей

Адар та Ітай Бердичівські з Кфар Аза

В кібуці Кфар Аза проживали молоді люди Адар та Ітай Бердичівські, які раніше служили в армії, були офіцерами та тримали вдома зброю. Коли дізналися, що бойовики ХАМАС напали на Ізраїль, вирішили захистити своїх дітей, щоб не було.

Щоб нападники не здогадалися про близнюків, яким тільки по 10 місяців, вони вирішили залишитися в будинку та відстрілюватися від них. Водночас дітей заховали у бомбосховищі.

Попри те, що подружжя загинуло, але вони забрали на той світ ще сімох бойовиків ХАМАС, які залишились лежати на порозі їхнього будинку.

Що сталося з близнюками після загибелі батьків

Немовлята

Брати-близнюки на самоті провели у бомбосховищі 13 годин, але їх знайшли дядько та дідусь.

За словами ізраїльського консула, загибле подружжя весь час билося з терористами, врятувавши десятки людей, а не лише власних дітей. Проте вони не змогли вчасно дістатися до своїх близьких.

Скільки людей загинуло в Ізраїлі внаслідок нападу ХАМАС

Ізраїль війна

Згідно з даними The Times of Israel, на вечір 9 жовтня стало відомо про 900 загиблих осіб внаслідок атаки палестинських бойовиків на Ізраїль. Поранення отримали ще 2500 людей, серед яких – діти.

Армія Ізраїлю продовжує боротися з бойовиками на півдні, заявив речник ЦАХАЛ Річард Хехт. За його словами, військові вже зачистили територію від терористів ХАМАС і більше ніхто не прориває кордон.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦