Син скандального експрезидента США Дональда Трампа зробив неоднозначну заяву про те, що нині більше відео подій в Ізраїлі, аніж з повномасштабної війни в Україні.

У соціальні мережі Х, яка раніше була Twitter, він опублікував обурливий допис. Платформа GeoConfirmed відповіла синові Трампа, як і українські активісти.

Раніше ми писали, що Зеленський розповів Нетаньяху про звʼязок Росії з ХАМАС.

Що написав син Трампа про війну в Україні та Ізраїлі

Допис сина Трампа - старший син Трампа

Трамп-молодший здивувався тим, що за кілька годин після нападу ХАМАС на Ізраїль він встиг побачити більше відео, аніж за два роки повномасштабної війни в Україні.

Як відреагували у мережі на заяви американця

геолокаційна платформа GeoConfirmed

Глобальна геолокаційна платформа GeoConfirmed відреагувала на допис Трампа-молодшого і заявила, що за 1,5 року назбирала понад 23 тисячі відео про військові події в Україні. Там додали, якщо він не хотів цього бачити, то й справді не побачить.

У GeoConfirmed прикріпили карту, де кожна іконка має відеоматеріал з гіперпосиланням на події в тому чи іншому регіоні.

Український активіст та волонтер Сергій Стерненко написав англійською мовою різкий коментар, що Трампу варто забрати російський чл*н зі своїх очей, щоб побачити.

Сергій Стерненко

Стерненко також зробив репост зі своєї сторінки про російський теракт у Грозі на Харківщині, коли загинуло 53 мирні жителі. Люди прийшли на поминки до військового, який загинув на початку повномасштабної війни.

Сергій Стерненко

Крім цього, Трампу порадили дивитися відео з України, а не говорити про їхню відсутність.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦