Україна повинна виграти війну проти Росії, але для цього треба посилена допомога

Український президент впевнений, що партнери прагнуть до того, щоб наша країна виграла у протистоянні з Росією, проте для досягнення цієї мети необхідна адекватна зброя та підтримка.

“Мені здається, що партнери стурбовані можливістю поразки Російської Федерації у цьому конфлікті. Вони бажають, щоб Україна перемогла, але так, щоб Росія не зазнала повної поразки. Це було б нестабільним та непередбачуваним політичним розвитком подій. Я вважаю, що такий підхід не ефективний. Щоб Україна перемогла, нам потрібно отримати те саме озброєння та підтримку, що й інші переможці”, – зазначив президент.

Читайте також: Кремль звинуватив Україну у відсутності бажання до діалогу

Варто згадати, що колишній віцепрезидент США Майк Пенс висловив переконання, що у випадку перемоги Володимира Путіна українські війська не матимуть альтернативи, крім як боротися з російськими окупантами в Європі.

Тим часом Росія посилює виробництво зброї, використовуючи масштабність для здійснення тиску на Україну. Кремль розширює свої можливості та розвиває сучасну зброю, що може покращити бойові дії його армії. Крім того, він використовує свою чисельну перевагу та здатність озброювати своїх військових застарілою, але ефективною технікою, готовий до значних втрат.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦