Українці скаржаться на некоректні нарахування

Клієнти найбільшого в Україні банку “Приват” почали писати скарги на роботу фінустанови. На форумах вони пишуть, що зіткнулися з блокуванням рахунків, платежів та переказів.

Скарги на Приват

На сайті видання “Мінфін” у рубриці “відгуки” клієнти “ПриватБанку” пожалілися на фінустанову. Зокрема, один з клієнтів повідомив, що йому заблокували переказ зарплатних грошей.

Інший – що рахунки заблокували, бо він не підтвердив джерела доходів.

Ще кілька клієнтів написали, що банк блокує картки без підстав.

Пояснення ситуації від банку

На першу скаргу фахівці “Привату” відповіли, що усі платежі можуть потрапити під перевірку. “Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково здійснюємо з метою недопущення різноманітних ризиків”, – попередили у фінустанові.

Що стосується блокування рахунків, якщо джерела доходів клієнтів не підтверджені, у Приваті пояснили: у цій ситуації клієнт не пройшов фінансового моніторингу.

А стосовно блокування карток клієнтів банку, то у Приваті порадили звертатися безпосередньо до працівників банку, аби з’ясувати причини блокування карток.

Нагадаємо, українцям варто готуватися, що оплата комунальних рахунків значно зросте.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦