Співачка вже розлучилася з російським актором

Українська співачка Аліна Гросу на початку 2023 року повідомила, що розлучилася з російським актором Романом Полянським. 28-річна артистка вже має нового бойфренда. Цього разу вона зупинила вибір на чоловікові з України.

Новий бойфренд Аліни

В Instagram-stories Аліна Гросу показала кілька знімків та зауважила: “Щоб сильно мене не жаліли. А то від кожного коменту “Аліно, не плач” – око сіпається”.

На одній зі світлин вона тримає за руку свого коханого, а на іншій – стисла руку бойфренда та притулила її до свого обличчя.

Історія романів Гросу

У серпні 2019 року Аліна Гросу одружилася з підприємцем, якого звали Олександр. Прізвище свого обранця співачка не розкривала.

Аліна та Олександр святкували на старовинній віллі у Вероні. За час церемонії Гросу змінила чотири весільні сукні. Її батьки витратили на святкування 100 тисяч євро.

Гросу заявляла, що батьки її чоловіка подарували їм 4-кімнатну квартиру. Тоді Аліна заявляла, що вони з Олександром планують трьох дітей. Однак їхній шлюб не протримався й року.

2021 року Гросу почала стосунки з російським актором Романом Полянським, однак через повномасштабне російське вторгнення 24 лютого 2022 року пара розійшлася.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка змусила танцювати американців у Нью-Йорку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦