Бізнесмен Тимур Хромаєв понад рік воює на фронті

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук від початку повномасштабного російського вторгнення з гітарою їздить на фронт, аби підтримувати бійців Сил оборони та підіймати їхній бойовий дух.

Під час одного зі своїх виступів перед бійцями він зустрів чоловіка телеведучої Марії Єфросиніної, бійця ЗСУ Тимура Хромаєва та сфотографувався з ним.

Про цей випадок повідомила Єфросиніна у своєму Instagram.

Зустріч Вакарчука та Хромаєва

Марія написала, що зранку отримала чергове повідомлення від чоловіка на телефон. Він надіслав їй спільне фото зі Святославом Вакарчуком.

“Найкраще повідомлення “привіт”, яке можна отримати з ранку”, – написала Марія у соцмережі та показала повідомлення від чоловіка.

Коли Хромаєв став до лав ЗСУ

Єфросиніна повідомляла, що її чоловік спочатку пішов служити як доброволець. Потім він став до лав 112-ї бригади. Це окрема бригада територіальної оборони, що у мирний час дислокується в Києві. Нині ж її бійці воюють у складі Регіонального управління «Північ» Сил ТрО.

Тимур Хромаєв, як розповідала Єфросиніна, “уже командир роти в 112 бригаді. В його підрозділі понад 100 людей. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БпЛА і дронами”.

У мирному житі Хромаєв займався бізнесом. Очолював Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку.

Нагадаємо, відомий український артист Віталій Козловський, що від початку літа служить у бригаді НГУ “Рубіж”, показав бліндаж, в якому мешкає з побратимами на фронті.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦