Російські військові жаліються, що бійці ЗСУ вигадали черговий креативний спосіб застосування дронів на полі бою.

Тепер ворог дуже невдоволений, розповідає український журналіст Юрій Бутусов.

Читайте також: Військові повідомили, що росія робить перед кожним масованим ударом

За його словами, що українські захисники за допомогою БПЛА скидають з повітря спеціальних гострих сюрпризів. Йдеться про гостро заточених мініатюрних металевих/залізних “їжаків”. Так ЗСУ перешкоджають пересуванню окупантів та створюють їм проблеми.

Авто окупантів наїжджають на мініїжаків

Бутусов наголосив, що такий підхід значно ускладнює логістику РФ, а колісна техніка ворога виводить з ладу і її доводиться ремонтувати.

Росіяни ж сильно зляться через таку ситуацію. Вони навіть прибідняються, що українці, яких вони називають “нацистами” і “сволотам”, вигадали нову “гидоту”. Тепер військові РФ ниють, що деякі відрізки дороги змушені дуже швидко їхати.

Також окупанти більш детально розповідають, що шипи пробивають дно або колеса. Українські дрони ж вичікують здобич: коли машина зупиняється, то “пташка” ЗСУ вже скидає міни або гострих їжаків.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦