Нині завод працює у штатному режимі

Уночі 4 жовтня у Красноярську загорівся алюмінієвий завод КрАЗ корпорації “Русал”. За даними МНС РФ, пожежа сталася через те, що на підприємстві загорівся трансформатор. Площа пожежі становила 50 кв. метрів.

Красноярський алюмінієвий завод побудований у Красноярському краї у складі єдиного комплексу алюмінієвої промисловості, до якого також увійшли Кия-Шалтирська нефелінова копальня, Ачинський глиноземний комбінат, Красноярський металургійний завод, Красноярська ГЕС. Виробнича потужність підприємства становить близько мільйон тонн алюмінію на рік.

Тим часом пресслужба підприємства повідомила, що нині завод працює в штатному режимі.

“Відбулося займання трансформатора. Постраждалих немає. Підприємство працює у штатному режимі. Займання локалізовано”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом у російських пабліках зазначалося, що перед пожежею мешканці Красноярська чули вибухи. Повідомлялося, що по заводу міг прилетіти безпілотник.

Раніше ми писали, що в Україну вперше приїхала дружина російського військовополоненого.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦