Синоптики здивували новим прогнозом на жовтень

За прогнозом Укргідрометцентру, погода в Україні у жовтні 2023 року буде теплішою за норму. Середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 7-13 градусів тепла. Це на 1-1,5 градуса вище за норму.

Місячна кількість опадів очікується 31-67 мм, в Карпатах місцями 77-101 мм, що в межах норми.

Погода в Києві

У Києві середня місячна температура повітря прогнозується в межах 8-10 градусів тепла. Місячна кількість опадів очікується 35-45 мм.

Погода в Одесі

В Одесі середня місячна температура повітря прогнозується в межах 10-12 градусів тепла. Місячна кількість опадів очікується 30-40 мм.

Погода у Львові

У Львові середня місячна температура повітря прогнозується в межах 9-11 градусів тепла. Місячна кількість опадів очікується 35-45 мм.

Погода в Харкові

У Харкові середня місячна температура повітря прогнозується в межах 8-10 градусів тепла. Місячна кількість опадів очікується 30-40 мм.

Прогноз від Мартазінової

Завідувачка відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди “Укргідрометцентру” Вазіра Мартазінова каже, що початок жовтня відзначиться холодом. Пощастить лише, що опадів не буде багато.

Однак, каже вона не варто чекати на бабине літо, яке притаманно другому місяцю осені.

Нагадаємо, у небі над Україною зафіксували рідкісне природне явище.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦