Смерть Кадирова буде відволікати від війни

Депутат парламенту Республіки Ічкерія Хусейн Ісханов вважає, що російському диктатору Володимиру Путіну вигідна смерть глави Чечні Рамзана Кадирова.

Він вважає, що таким чином російська влада зможе відвернути увагу від проблем, які накопичилися в країні через вторгнення в Україну.

“Це було саме з міністром охорони здоров’я Чеченської республіки, який ніби помер, зник, потім раз — виплив живим і здоровим”, – сказав Ісханов.

Він навів ще один приклад з Тумсо Абдурахмановим, коли повідомили, що він застрелився, а потім з’ясувалося, що він живий.

Нагадаємо, у засобах масової інформації минулого тижня повідомили, що Рамзан Кадиров ушпиталений у Москві через проблеми з нирками. Навіть українська розвідка підтверджувала, що він перебуває у штучній комі. Дехто з російських опозиціонерів взагалі повідомив, що Кадиров вже помер. Однак 20 вересня у телеграм-каналі глави Чечні опублікували відео, як він провідував свого родича у кремлівській лікарні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦