Президент порадив порахувати, скільки коштуватиме програш України

Український президент під час спілкування з американськими журналістами відповів питанням на питання, чи дійсно Україні потрібні ще 70 млрд доларів допомоги від Америки.

Зеленський поралив порахувати, якими витрати союзників будуть, якщо Росія виграє війну проти України й піде далі на захід.

Заява Зеленського щодо допомоги від США

Ведучий 60 Minutes з телеканалу CBS нагадав, що Штати вклали вже 70 мільярдів доларів у допомогу Україні. Він поцікавився у Зеленського, чи очікує той на продовження подібної підтримки.

“Так, це багато грошей, ми дуже вдячні, але що ще Україна має зробити, щоб усі могли виміряти нашу величезну вдячність? Ми вмираємо у цій війні”, – нагадав президент.

Чому важливо зупинити агресора

Зеленський вважає, що увесь цивілізований світ має бажати зупинити війну, яка завдає втрат не лише людським ресурсам, що є найбілішою трагедією, а й економіці країн.

Він зауважив, що Третя світова війна – у планах російського диктатора, тому зупинити його є надважливим завданням.

“Ми не можемо змінити Путіна, а російське суспільство втратило повагу до світу. Вони обрали його, переобрали, і виховали другого Гітлера… Це не фантастика, не книга. Ми боремося по-справжньому з ядерною державою, яка загрожує знищити світ”, – додав Зеленський.

Раніше Кирило Буданов заявив, що українська військова розвідка будує певну концепцію на післявоєнний період.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦