Здоров’я очільника Чеченської Республіки значно похитнулося

17 вересня опозиційний чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв повідомив про смерть чеченського лідера Рамзана Кадирова. У своєму Телеграм-каналі він залишив коротке повідомлення: “Кадиров помер”.

Чи помер Кадиров

Російські ЗМІ тим часом про Кадирова нічого не повідомляють – інформація не спростовується й не підтверджується.

Коли у прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова спитали, чи відомо йому щось про стан здоров’я глави Чечні, він відповів:

“Ми не маємо будь-якої інформації щодо спекуляцій про здоров’я Рамзана Кадирова. У будь-якому випадку, адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоров’я. Нічого додати”.

Що сталося з Кадировим

Тим часом канал ВЧК-ОГПУ повідомив, що поблизу головної кремлівської лікарні помітили до кількох десятків елітних авто з чеченськими номерами. Також від Кремля до лікарні літали гелікоптери. Висувалося припущення, що Кадиров знаходиться у ЦКЛ Москви у важкому стані і його соратники готуються до смерті свого лідера.

Що кажуть у ГУР про Кадирова

Українська розвідка повідомляла, що має інформацію, що Кадиров перебуває в комі. Він опинився в лікарні у важкому стані через відмову нирок.

Джерела у розвідці 18 вересня заявили, що очільнику Чечні зробили операцію з пересадження нирки, однак вона не прижилася. Планується повторна операція з трансплантації.

Нагадаємо, військовий експерт Дмитро Снєгирьов переконаний, що керівники приватної військової компанії “Вагнер” живі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦