Для колишніх в’язнів підготували “брудну роботу”

Після смерті одного із засновників приватної військової компанії “Вагнер” Євгена Пригожина його бойовики починають шукати нові місця служби, де непогано платять. Зокрема, вони знаходять себе у структурах силового блоку Росгвардії.

Що сталося з вагнерами після смерті Пригожина

Стало відомо, що після смерті Пригожина ПВК “Вагнер” припинила своє існування як військова структура. Міноборони та силові структури РФ намагаються переманити бойовиків під свій контроль. Однак колишніх в’язнів не приймають на керівні посади та не дають можливості отримати “крісла” середньої ланки офіцерського складу.

Які посади пропонують вагнерівцям

У коментарі російським ЗМІ рідні колишніх в’язнів, що воювали у структурах Пригожина, заявили, що Росгвардія почала зв’язуватися з ними та інформувати про посади, що вакантні з серпня. Наприклад вагнерівцям пропонують служити у другому батальйоні московського управління. Сюди беруть навіть без арійського досвіду, але цікавляться тим, зо що колишні в’язні відбували покарання.

У ростовському відділенні пропонують укладати контракти й потім охороняти “стратегічні об’єкти” на окупованому Донбасі.

Мобілізація в Росії триває

За даними британської розвідки, російська армія планує поповнити свій склад, мобілізувавши ще 420 тисяч людей. Їм пропонуватимуть укладати контракти.

Тим часом російські підприємства зіткнулися з новою проблемою – нестачею компонентів для виготовлення зброї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦