Внаслідок російської атаки 8 вересня було пошкоджено більш як 20 будинків. Рятувальники та волонтери дістають з-під завалі людей та тварин.

Вранці 8 вересня росія завдала чергового терористичного удару по житлових будинках у Сумах. Працівники ДСНС, правоохоронних органів та небайдужі люди займаються ліквідацією наслідків та порятунком постраждалих, повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Раніше ми писали, що окупанти в Маріуполі видають інсулін тільки за наявності російського паспорта.

Атака РФ по Сумах вранці 8 вересня: що відомо

Обстріл Сум 8 вересня

За інформацією МВС, вже відомо про трьох поранених осіб, двох з яких знайшли під руїнами житлових споруд. Загалом було пошкоджено мінімум вісім транспортних засобів та 20 домоволодінь. Один будинок російські окупанти зруйнували повністю.

На фото, які показали правоохоронці, видно, що справді житлові будинки сильно понівечені, паркани повністю поламані, а в деяких будинках – ні стін, ні дахів, ні вікон.

Ракетний удар по Сумах 8 вересня - війна в Україні
Ракетний удар по Сумах 8 вересня - війна в Україні

Порятунок наляканого собаки

Українські рятувальники врятували собаку, який опинився під завалами та був сильно наляканий. В МВС наголосили, що важливе кожне життя.

У Сумах врятували собаку
Собака після ракетного удару по Сумах

На місці атаки продовжують працювати усі екстрені служби для ліквідації наслідків ворожого обстрілу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦