Росіяни почали дотримуватися нумерології, атакуючи Україну ракетами та дронами

Останнім часом російські бойовики, що атакують територію України дронами та ракетами, почали дотримуватися певних принципів нумерології – цієї ночі було запущено 33 шахеди, минулої – 33 дрони та ракет, 5 вересня росіяни випустили 32 повітряні цілі.

Знавець нумерології та керівник філософської школи Ігор Мехеда у коментарі ТСН сказав, що це може свідчити, що російський диктатор для виграшу у війні вже спирається на окультизм.

Цифра 33 в окультизмі

Масони вважають, що 33 є знаком птаха із двома головами (саме такий міститься на російському гербі).

“Росіяни намагаються залучити число 33 як окультне”, – вважає Ігор Мехеда.

Він каже, що на думку російських бойовиків, якщо вони застосують цифру 33, то “здобудуть перемогу за допомогою потойбічних сил”.

За словами нумеролога, такої схеми дотримувалися й німецькі солдати в епоху Гітлера.

Майстер нумерології Владислав Грицай погоджується, що окупанти можуть застосовувати певну кількість ракет та дронів під час одного удару, аби якусь удачу підкріпити магією.

Грицай вважає, що на таку думку російське керівництво могли наштовхнути шамани.

Путін та магія

Минулого року стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін на Валдаї зустрічався зі старцем, який мав підтвердити допомогу вищих сил у проведенні так званої “СВО” в Україні.

Про подібну поведінку Путіна повідомляв і колишній радник Офісу президента Олексій Арестович. За його словами, російський президент звертається до шаманів, екстрасенсів та астрологів, бо фактично не вірить у власну армію.

Раніше ми писали, що Путін боїться тривалої війни з Україною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦