Подекуди температура повітря знизиться до 10 градусів

Незабаром в Україні стане холодніше – температура повітря почне знижуватися з 7 вересня.

За прогнозом синоптиці Наталії Птухи для NV, дні ще будуть доволі теплими, однак увечері та вночі стане прохолодніше.

Прогноз погоди на вересень

За прогнозом Українського гідрометцентру, до кінця тижня в Україні буде відчуватися потужний вплив антициклону із заходу. Це принесе теплу і сонячну погоду.

Метеорологиня Наталія Птуха каже, що 7 вересня вдень температура повітря в Україні становитиме в середньому 22-27 градусів тепла, на півдні – до 30 градусів. На північному сході країни – 19-24 градусів.

8-9 вересня вночі температура повітря в Україні становитиме в середньому 8-14 градусів, на узбережжі морів — до 18 тепла. Вдень температура повітря в Україні залишиться на рівні +23-27 градусів. На північному сході та сході країни вночі очікується близько 15, вдень – 17-23 градуси.

Якою буде погода в Києві

У Києві та області також протягом найближчих п’яти днів не очікується опадів. Температура повітря становитиме близько 14 градусів тепла, потім знизиться до 10-12. Вдень температура повітря в Києві коливатиметься в межах 23-26 градусів тепла.

Тим часом лікарі радять українцям більше вживати горіхів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦