Актора у готелі застала повітряна тривога

4 вересня відомий британський актор Стівен Фрай потягом прибув до Києва, де братиме участь у Саміті перших леді й джентльменів. Про це він повідомив у своєму Інстаграмі.

Відомо, що актор буде ведучим заходу, який відбудеться 6 вересня.

Чому Фрай ховався в укритті готелю

У середу вночі по всій Україні лунала повітряна тривога. Ворог спрямував на міста дрони-камікадзе та крилаті ракети. Було зафіксовано 33 повітряні цілі. ППО збила 23 ракети та дрони, що рухалися в бік Києва.

Через повітряну тривогу звуки сирен в столиці розбудили Стівена Фрая, який зупинився в готелі. Цю ніч йому довелося провести в укритті.

Фрай каже, що прокинувся від сирени майже о п’ятій ранку Фрай, адміністрація готелю закликала всіх постояльців спуститися до бомбосховища.

“Отже, ми всі в підвалі готелю. Кавоварка. Лежаки. Люди весело сміються та розмовляють. Жодного звуку дронів чи ракет, які я можу виявити…”, – написав він у соцмережі.

Потім він опублікував фото, як кияни зранку після тривоги ходили вулицями та снідали у кафе.

“У Києві все чисто звучить і життя триває…”, – додав Фрай.

Якщо вас переслідує втома після нічних сигналів тривоги, дізнайтеся, які вітаміни слід обрати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦