Сестра Марія Фаустина повідала про нелегке життя в монастирі

Дівчина у США Кері-Ейлін Чафф пішла служити у монастир, однак не витримала суворих релігійних правил. У своєму ТікТоці вона розповіла, як живуть черниці.

За даними видання Mirror, Кері прожила у римсько-католицькому монастирі п’ять років. На той момент їй було 18 років. Вона отримала ім’я сестра Марія Фаустина.

Чому Кері пішла у монастир

Дівчина каже, що виросла у католицькій сім’ї, в якій славили Бога, однак щонеділі її родина не ходила до храму. І якось у віці 13 років вона зрозуміла, що хоче віддати своє життя Господу. Тож коли їй виповнилося 18 років, вона зібрала речі й пішла стригтися у черниці.

@carrie_eileen_chuff Replying to @debrahterry Answering why I entered/why I left! #catholic #exnun #formernun #formernunsoftiktok ♬ original sound – Carrie-Eileen

Які правила монастиря налякали Кері

Дівчина каже, що у монастирі жінкам було заборонено користуватися тампонами під час менструації. Також у правилах була прописана заборона носити штани, що обтягують стегна. Коли вона намагалася хоч якось повпливати на ситуацію та домогтися скасування певних заборон, у керівництві монастиря сказали, що вона піддається спокусі.

Дівчина додала, що решта монастирських правил теж були дуже суворими та обмежували жінок майже в усьому, тож у неї почалася депресія й виникли думки про суїцид.

“Якось ми йшли тротуаром і я подумала: «Я б хотіла, щоб автобус під’їхав і збив мене». Якщо ви коли-небудь відчуваєте такий рівень нещастя, щось потрібно змінити, чи то професійна допомога, чи вихід із ситуації, яка робить вас нещасними, як це було зі мною”, – каже Кері.

Розуміючи, що вона не придатна віддано служити Богу, Кері пішла з монастиря. Наразі вона одружена та виховує з чоловіком шістьох дітей.

Дівчина каже, що стала щасливою саме після того, як залишила монастир.

Пропонуємо дізнатися, яка заява Папи Римського підштовхнула польський тижневик намалювати карикатуру з Франциском.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦