Колишній нардеп від “Свободи” Павло Кириленко нарвався на серйозну критику соцмереж та загалом українців.

Політик оскандалився заявою про патрульну з Дніпра, напарник якої застрелив агресивного водія. Сексистськими висловлюваннями Кириленко поділився на Facebook-сторінці.

Раніше ми писали, що блогеру з Полтави, який плював у військових, обрали запобіжний захід.

Кириленко вляпався в гучний скандал

Кириленко про жінок і поліцію

Екснардеп заявив, що жінкам не місце в екіпажі поліції і їм краще займатися більш жіночими справами, а також тим, щоб задовільняти сексуальні потреби напарників. За його словами, місце жінки також і на кухні.

Кириленко додав, що після реформування поліції в Україні кількість злочинів тільки зросла. А після ухвалення закону “Про Національну поліцію” 2015 року влада зробила з “мєнтів” так звану “священну корову”, які отримали ще більше повноважень.

За його словами, нібито це державний злочин піддавати сумніву дії реформованої поліції після Майдану. Хоча їх перебудування відбулося “за лівацьким дегенеративним світоглядом”.

Як наголосив нардеп, місце жінки на кухні, в церкві та з дітьми (Kinder, Küche, Kirche). Аж ніяк не в екіпажі патрульної поліції, де вона супроводжує свого напарника, аби той економив на послугах повій.

Павло Кириленко: що відомо про скандального політика

Павло Кириленко

Павло Кириленко — народний депутат Верховної Ради від фракції “Свободи” (сьоме скликання). Його обирали за каденції президента-втікача Віктора Януковича та інших політиків з проросійськими поглядами. В одному зі своїх дописів він закликав повернути часи Кучми-Януковича, коли “справедливості було більше”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦