Працівниця ресторану застрягла у морозильній камері, заклад заплатить їй 800 000 фунтів стерлінгів

У Лондоні співробітниця ресторану Pret a Manger опинилася в морозильній камері та провела там 2,5 години. Як повідомляє thecaterer.com, одягнена лише в джинси та футболку жінка пробула тривалий час у морозилці при температурі мінус 18 градусів.

Як жінка потрапила у морозилку

Зазначається, що співробітницю Pret a Manger випадково закрили у морозильній камері. Аби не змерзнути, вона намагалася рухатися. Жінка кричала про допомогу, однак її не чули.

Вона розповіла, що коли перестала відчувати ноги та руки, то залізла до картонної коробки, яку використовувала як захист від вентилятора, з якого йшло холодне повітря. Через деякий час вона відчула, що їй вже важко дихати. У напівпритомному стані її знайшли колеги, які викликали швидку допомогу.

Лікарі діагностували у неї гіпотермію.

Як покарають заклад за “заморожену” працівницю

Заклад, у якому стався прикрий інцидент, оштрафують на 800 000 фунтів стерлінгів. Це рішення ухвалив Вестмінстерський магістратський суд.

Розслідування, проведене групою охорони здоров’я та безпеки Вестмінстерської міської ради, з’ясувало, що у морозильному приміщенні була несправна кнопка, що відповідає за відкривання та закривання дверей. Також виявилося, що у цьому закладі вже траплявся подібний випадок в січні 2020 року. Тоді працівник опинився в пастці в прохідній у морозилці, не змігши відкрити дверцята зсередини.

Дізнайтеся історію про пенсіонерку, яку 40 років носила ненароджений плід всередині.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦