Херсонська обласна військова адміністрація звернулася до херсонців із закликом подбати про свою безпеку.

Місцева влада попередила жителів Херсону, що російські військові мають намір посилювати обстріли міста та прибережних населених пунктів області. Про це йдеться у Telegram-каналі Херсонської ОВА.

Читайте також: Коригувала обстріли росіян по Херсону: затримано агентку РФ

Херсонців закликають не виходити з дому без потреби

Обстріл Херсону 28 серпня - війна в Україні

В ОВА попередили, що російські окупанти досі цинічні та жорстокі. Тому 29 серпня, у День пам’яті загиблих захисників України, можна було готуватися до нових обстрілів.

Відтак, людям не рекомендується у свята виходити на вулицю без потреби. Варто користуватися правило двох стіл у разі вибухів або оголошення повітряної тривоги, або використовувати укриття, але не перебувати на вулиці.

Обстріл Херсонщини 28 серпня

Херсон - обстріл Херсону

28 серпня російські військові здійснили черговий терористичний обстріл житлових кварталів та дитсадків на Херсонщині. Внаслідок атаки загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

Цього дня по Херсонській області ворог випустив 275 снарядів з артилерії, мінометів, танків, РСЗВ та застосування дронів і авіації. Обстріл здійснювався 61 раз.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦