У Зевса діагностували рак кісток, йому ампутують лапу

Німецький дог, якого звати Зевс – найвища у світі собака, що потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Трирічний пес живе в Бедфорді, штат Техас, США у родині Бріттані Девіс. Його зріст становить 1,046 метра.

Як повідомили на сайті Книги рекордів Гіннеса, у Зевса діагностували рак кісток. Ветеринарні лікарі порадили ампутувати йому лапу.

Що відомо про Зевса

Власниця найвищого у світі собаки каже, що у їхню родину Зевс потрапив 8-місячним цуценям і відтоді став улюбленцем родини. І коли йому діагностували цю страшну тривогу, сім’я Зевса почала шукати гроші, аби він отримав належну медичну допомогу.

Бріттані сказала: «Вартість лікування раку у домашніх тварин може бути дуже страшенно дорогою. Ми хочемо зробити все, що в наших силах, щоб дати Зевсу шанс на життя, забезпечити його медичною допомогою, лікуванням і ліками, необхідними для покращення якості його життя та, можливо, продовжити його час у нас”.

Як допомогти Зевсу

На сайті Книги рекордів Гіннеса опублікували посилання, за яким можна ознайомитися, як допомогти родині Зевса зібрати гроші на лікування від раку.

Раніше найважчий чоловік у світі схуд на 330 кг — він показав нові фото себе після схуднення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦