У Генеральному штабі Збройних сил України заявили, що українські захисники продовжують успішні наступальні операції на півдні країни.

Речник Генштабу Андрій Ковальов на брифінгу сказав, що Сили оборони України просуваються вглиб окупованої Запорізької області.

Раніше ми писали, що українські захисники деокупували Роботине Запорізької області.

Контрнаступ ЗСУ: які успіхи військових на півдні України

Контрнаступ ЗСУ - нові успіхи ЗСУ на фронті - війна в Україні

За словами Ковальова, українські захисники наступають на Мелітопольському напрямку і закріплюються на відбитих позиціях.

Також ЗСУ закріплюються на рубежах, які досягли в результаті боїв з російськими окупантами, у напрямку Новоданилівки – Вербового, що в Запорізькій області.

Нові успіхи ЗСУ на фронті

Раніше в Інституті вивчення війни вже заявляли, що ЗСУ мають просування у бік Вербового.

Вербове Запорізька область - війна в Україні

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, основним напрямком контрнаступу є південь України. Там нині два головних райони для спецоперацій ЗСУ: в західній частині Запорізької області та на кордоні Донецької та Запорізької областей.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦