У 2013 році завірусився кадр з популярного в Америці серіалу “Тримайся, Чарлі” (Good luck Charlie)”, до якої користувачі мережі вигадали чимало різних мемів.

Йдеться про дівчинку у рожевому, яка має дуже щиру, навіть обурену та здивовану міміку. Нині їй вже 14 років і Мія Талеріко сильно змінилася. Емоційна картинка, яка облетіла ледь не весь світ, стала основою для опису життєвих ситуацій.

Раніше ми писали про дівчину з Бразилії, яку вигнали з торгового центру за “убогий одяг”.

Мем 2013-го: обурена дівчина в рожевому

Героїня мему вже виросла і скоро їй виповниться 15 років. Це Міа Талеріко, яка народилася 17 вересня 2008 року у штаті Каліфорнія, США. На екран вона з’явилася ще зовсім маленькою – їй і року не було.

Серіал Good luck Charlie, який вийшов 2010 року, завершився через чотири роки. Маленька зірка тимчасово припинила роботу в акторстві та пішла до школи. У 2017 році вона повернулася до зйомок та отримала роль у короткометражному фільмі, а у 2018 році – у фільмі жахів.

Вірусний мем: як нині виглядає Міа Талеріко

Зірці мемів уже 14 і вона школярка, яка перейшла до 9 класу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦