Сектанти вимагали послідовників Церкви “Посольство Боже” віддати кредитні гроші у церковний “розвиток”.

У Львові суд виніс вирок трьом пасторам церковної організації “Посольство Боже”, одна з філій яких розташована у цьому місті. Про це повідомляє Zaxid.NET.

Раніше ми писали, що чоловік отримав у 367 разів більшу зарплату, але гроші повертати не хоче.

Секта “Посольство Боже”: що відомо

Секту заснував нігерієць Сандей Аделаджа. Він та його проповідники психологічно впливали на членів так званої “церкви”, щоб ті влазили у борги та в кредити заради організації.

У Льові діяла така філія компанії “Ліонебанк Україна”, засновниця якої проводила афери, залучаючи до цього свого чоловіка-пастора та інших осіб. Утім, ця організація була фінансовою пірамідою.

Шахрайство в секті Сандея Аделаджі

Із судової справи стало відомо, що троє шахраїв протягом 2007-2008 року переконували людей, які шукали підтримки в церкві, брати великі кредити. Затримані обіцяли, що всі борги самостійно гаситимуть, але отримані гроші вкладати у свій бізнес.

“Пастори” встигли заволодіти більш як 3,5 млн гривнями українців.

Яке рішення ухвалив суд щодо шахраїв

Суд - шахрайська схема

Залізничний райсуд Львова покарав жінку-засновницю ув’язненням на 10 років, а двоє інших пасторів отримали по 8 років тюрми. Вони встигли ошукати 15 людей на більш як 28 млн гривень.

Раніше ми писали, що вбивця перед смертю запросив 11 дорогих страв

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦