Чоловік американської співачки Брітні Спірс фітнес-тренер Сем Асгарі подав на розлучення. Пара припиняє стосунки, що тривали 14 місяців, через «непримиренні розбіжності».

Як повідомляє видання TMZ, подейкують, що справжньою причиною розлучення є подружня зрада, нібито Асгарі заскочив свою дружину в обіймах іншого чоловіка. Також причиною називають сварки та бійки між парою.

Кілька тижнів тому чоловік зібрав речі та виїхав з будинку, де мешкав з Брітні.

За даними ЗМІ, під час розлучення в суді Асгарі буде оскаржувати шлюбний контракт, в якому прописано, що він не має претендувати на статки співачки, які складають 60 мільйонів доларів. Інакше він пригрозив розповісти про якусь “ганебну історію”, пов’язану з колишньою коханою.

ЗМІ дізналися, що Брітні готова виписати Асгарі чималий чек, аби він не посягав на її статки та майно.

Брітні Спірс – американська співачка, авторка пісень, танцівниця, актриса та бізнесвумен. У 1999 році вона дебютувала з альбомом “Baby One More Time” – він став одним із найпродаваніших альбомів усіх часів.

Спірс також знялась у кількох фільмах, зокрема “Crossroads” (2002), “Austin Powers in Goldmember” (2002) і “In the Land of Women” (2007). Вона також випустила кілька парфумів і ліній одягу.

Особисте життя Спірс було предметом широкої уваги ЗМІ. Вона була одружена двічі, і має двох дітей. У 2008 році батько Брітні був призначений її опікуном після того, як вона була госпіталізована з нервовим зривом. У 2019 році вона подала заяву про скасування опікунства, і у 2021 році суд зняв з Брітні “сторонній догляд”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦