Відомий український боксер Олександр Усик до дня вишиванки, який відзначається в Україні 18 травня, опублікував в Інстаграмі спільну світлину зі своєю дружиною Катериною. Подружжя одяглося у вишиті сорочки. Причому не звичайні, а стилізовані до сучасного одягу.

Так, дружина Усика обрала сорочку кольору шампанського, яка була обшита бісером. А Олександр позував для спільного фото у білій сорочці, на лівій стороні якої було вишито слова з вірша Тараса Шевченка “Кохайтеся, чорнобриві”.

Світлину Усик підписав так: “Кохайте світ, таким як він Є. Змінюйте себе до кращої вашої версії, цініть тих, хто вас любить і надихає”.

Більшість підписників Олександра оцінили позитивно його вишиванку та засипали його компліментами: “Справжній козак”, “Дуже личить!”, “Які красиві!”, “Наш чемпіон”.

Однак росіяни закидали негативними коментарями Олександра й Катерину. Але їм активно відповідали українці. Перепалка в коментарях виглядала так:

Через деякий час Усик опублікував нове фото у вишиванці та повідомив, що ця сорочка має геометричний орнамент з рушника Східного Поділля, звідки родом його батьки.

“Пам’ятаймо про своє коріння, плекаймо своє!”, – закликав боксер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦