Військово-політичний експерт Олег Жданов вважає, що ракети “Кинджал”, які росія використовує проти України, сильно перехвалені.

За його словами, “Кинджали” мають одну не дуже приємну для росіян особливість – після 900 км вона втрачає точність. Про це стало відомо, як сказав Жданов в коментарі для ТСН.ua, після передостанньої атаки РФ по українських містах.

Експерт зауважив, що ці російські ракети мають мінімальну дальність, а вже за 900 км їхня точність буде падати. Так, вони і в передостаннє не долетіли кілька кілометрів до того місця, куди були спрямовані. Проте варто враховувати точність наведення та її ефективність.

За словами військового оглядача Олександра Коваленка, російські військові будуть завдавати повторних ударів по аеродрому в Коломийському районі. Так ворог буде намагатися вбити українських пілотів, які будуть навчатися на сучасних американських винищувачах F-16.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦