Хуан Педро Франко, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найгладкіша людина у світі, схуд на 330 кг. Раніше його вага становила 590 кг.

Тепер 39-річний мексиканець показав свої нові фото в Instagram. На них він позує з псом у сірій футболці та чорних штанах. До цього Хуан не публікував світлини з собою два роки.

У вазі 590 кг чоловік не міг підвестися з ліжка, а для його переміщення було потрібно восьмеро людей. Він носив підгузки, адже не міг самостійно пройти до туалету.

У свої 32 роки Хуан став заручником у власному домі і дійшов рішення про необхідність лікування. Медики діагностували у чоловіка низку захворювань, зокрема діабет ІІ типу, проблеми зі щитовидною залозою, гіпертонію та рідину в легенях.

Хірурги урізали йому шлунок, встановили дієту та дали розпорядження займатися фізичними вправами. Так йому вдалося втратити 330 кг.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦