В Ірландії будівельник, якому замовник не заплатив за роботу, вирішив помститися з особливою жорстокістю.

Його поведінка потрапила на камеру спостереження. Як повідомляє joe.co.uk, в Сордсі (графство Дублін) розлючений будівельник взяв бензопилу та заліз на дах будинку.

Він запустив інструмент та почав пиляти ним дах будинку, власник якого відмовився йому платити. Перелякані мешканці будинку вибігли на вулицю.

На відео доноситься крик будівельника: “Ось що буває, коли ти не оплачуєш чийсь рахунок”.

Fella in Swords Co. Dublin didn’t pay his builder.
by u/theenchantedarsehole in ireland

До цього моменту, як він пиляв будинок боржника, чоловік протестував в інший спосіб. Його знайомі розповіли, що коли власник будинку відмовся платити за роботу, будівельник взяв табличку, на якій написав ім’я “роботодавця”, його адресу та додав: “НЕ ПЛАТИВ ЗА БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ”. Цю табличку він встановив навпроти будинку чоловіка, який не заплатив йому. А потім написав на плакаті те ж саме, що й на табличці, та повісив його собі на мікроавтобус.

Так він хотів спонукати чоловіка “мирно” розрахуватися за будівельні роботи. Однак, коли це не подіяло, розлючений чоловік взяв у руки бензопилу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦