У Житомирській області 103-річна Любов Григорівна Ярош стала волонтеркою та залучила до справи своїх дочок. Мешканка села Ходорків плете захисні костюми кікімори для бійців на фронт. Жінка каже, що четверо її онуків воюють проти російських окупантів.

Донька Любові Григорівни Валентина розповіла, що онуки жінки добровільно пішли воювати, як тільки дізналися, що Росія розпочала повномасштабне вторгнення.

103-річна волонтерка та її доньки плетуть маскувальні костюми весь свій вільний час. На одну кікімору йде тиждень. Потім костюми передають волонтерам й ті відправляють їх на фронт.

Доньки пенсіонерки кажуть, що вона попри поважний вік досі має гарну пам’ять і добре розуміє, що відбувається. І хоча 24 лютого 2022 року, коли Росія вдерлася на територію України, їй не повідомили про це, жінка все одно дізналася про це з радіо. Відтоді вона щодня слухає новини. Їх вона потім за роботою над кікіморами переказує дочкам, що цілий день пораються на господарстві.

Доньки Любові Ярош кажуть, що вона мріє лише про одне: “Щоб Путін здох».

Коли про важливу роботу пані Любові почули односельці, вони теж приєдналися до волонтерства та допомагають плести захисні костюми. Спочатку мішки з-під цукру перуть та переробляють на нитки, потім їх фарбують у захисний колір. Любов Григорівна готує нитки для плетіння, а її доньки та сусідки вплітають ці нитки на сітку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦