Американець Майкл Таунсенд створив секретну квартиру у торговому центрі Providence Place та жив непомітно там роками. Чоловік пішов на такий крок після того, як його вигнали з квартири ті ж забудовники, які будували цей торговий центр. Це сталося ще 1999 року.

Як повідомляє dailystar.co.uk, якось під час пробіжки Майкл побачив рекламу, що у його місті будується торговий центр, він дізнався, що забудовником є компанія, яка виселила його з квартири. Тоді у нього і з’явився план оселитися в ТЦ.

Він знайшов місце для свого помешкання під торговим центром Providence Place в Род-Айленді, там була кімната, яку ніхто не використовував. Він вирішив, що настав час «покарати забудовника» та облаштувати собі нове житло.

На “діло” він покликав і своїх друзів. Вже у 2003 році вони створили квартиру площею 229 кв.м. В ній був зручний диван та PlayStation. Єдине, чого їм там не вистачало – водопроводу, тож довелося користуватися громадськими туалетами торгового центру.

Таунсенд зізнався, що він з друзями облаштував двері у квартиру так, щоб їх ніхто не помітив. Їм вдалося непомітними залишатися 4 роки, поки охоронці ТЦ їх не викрили. Якось, прийшов до таємної кімнати, вони помітили, що двері зламані, а з приміщення зникли PlayStation та ще деякі речі. Тоді друзі й зрозуміли, що їх викрито.

Видання пише, що всі причетні до цієї події використовували це помешкання лише вночі, не мешкаючи там постійно.

Таунсенда звинуватили у незаконному проникненні. Суддя призначив йому випробувальний термін та довічно заборонив відвідувати торговий центр.
.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦