До дня Іллі, який відзначався 2 серпня, відома українська телеведуча Катерина Осадча показала світлини своїх дітей. На одній з фото можна помітити її 20-річного сина Іллю, який дуже схожий на матір.

У своєму Інстаграмі Катерина, яка була одягнена у жовтій футболці стояла поруч свого старшого сина, одягненого у чорну футболку та сорочку у біло-блакитні смужки. Вони обоє посміхалися на камеру.

“Сьогодні день Ангела Іллі, вітаю всіх Іллюш з вашим днем!”, – підписала це фото телеведуча.

Потім вона показала світлину, де її старший син тримає за руку свого майже дворічного брата Данилка.

“Такі різні й такі схожі”, – підписала Катерина це фото.

Нагадаємо, Катерина Осадча – українська телеведуча, журналістка і продюсерка.

Народилася 12 вересня 1983 року в Києві. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, факультет журналістики.

З 2005 року працювала на телеканалі «1+1» ведучою новинних програм «Сьогодні», «Тема дня», «Позаочі». У 2011 році стала ведучою ток-шоу «Світське життя».

Осадча є лауреатом численних премій, зокрема премії «Телетріумф» у номінації «Найкраща ведуча новинної програми».

Одружена з телеведучим і продюсером Юрієм Горбуновим. Має сина Іллю від першого шлюбу. У шлюбі з Горбуновим у Катерини народилося двоє синів – Іван та Данило.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦