Дехто зі світових знаменитостей, коли приходить певний вік, вже не може народити дитину, тому вдається або до всиновлення, або до сурогатного материнства, однак є й ті, що народжують, а потім відмовляються від своїх нащадків.

Пропонуємо дізнатися, хто з зірок пішов на такий крок та відмовився виховувати власну дитину.

Для прикладу, американський комедійний актор Едді Мерфі став батьком дитини учасниці гурту Spice Girls Мелані Браун. Мерфі спочатку заявив, що не упевнений, що дитина від нього, а потім коли ДНК-тест підтвердив, що саме він батько немовляти, актор відмовився бути присутнім у житті дівчинки. Виплативши Мелані Браун 7 млн фунтів стерлінгів Мерфі “відкупився” від дитини й ніколи більше не спілкувався ані з Мелані, ані з їхньою дочкою.

Акторка Барбра Стрейзанд у шлюбі з Елліотом Гулдом народила сина Джейсона. Коли йому виповнилося три роки, Барбра та Елліот розлучилися. Акторка ухвалила рішення віддати сина у школу-інтернат, де він прожив до повноліття. Згодом акторка все ж вирішила стати матір’ю, а Джейсон пробачив їй. Вони навіть разом співали зі сцени, а ще Джейсон знімався у кіно разом з матір’ю.

Канадська співачка Джонні Мітчелл народила 1965 року й майже одразу віддала дитину на усиновлення. Її донька Кілаурен Гібб згодом все ж зустрілася з Мітчелл – вона сама написала свої біологічній матері листа й вони зустрілися.

Британський співак Род Стюарт у віці 17 років зустрічався з Сюзанною Боффі й дівчина завагітніла. Род одразу покинув її. Коли дитина народилася Сюзанна віддала доньку до інтернату. Згодом Стюарт знайшов Сару Стрітер й намагався з нею зустрітися, однак дівчинка не хотіла бачити того, хто відмовився від неї, коли вона навіть не народилася. Однак, коли Сарі було 50 років, вона все ж пішла на примирення з батьком.

Французька акторка Бріджит Бардо народила сина від колеги, актора Жака Шарр’є. Вже під час вагітності вона намагалася позбутися дитини – пила пігулки, запиваючи їх алкоголем. Їй не вдалося вчинити викидня, і Бріджит зрештою народила сина, якого назвала Ніколя. Акторка відмовилася виховувати дитину й сина забрав Жак Шарр’є.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦