Українська реперка alyona alyona стала свідком небезпечної ситуації під час свого виступу на фестивалі-карнавалі Rotterdam Unlimited у Роттердамі, Нідерланди.

Зірка, яка вже завершила свій виступ, дізналася про перестрілку, яка сталася в місті, лише після закінчення концерту.

Під час передостанньої пісні, alyona alyona зазначила, що частина глядачів, які перебували далеко від сцени, почали розбігатися. Виконавиця вважала, що це через те, що люди спішать на інший майданчик, щоб побачити іншого артиста. Проте виявилося, що ситуація була більш небезпечною, оскільки саме в той час сталася перестрілка.

“Підписник написав, що йшов із сестрою на мій концерт, почули стрілянину, почав бігти народ, вони зупинилися, ховалися за рогом. Коли прийшли — мій концерт вже закінчився”, — розповіла alyona alyona в Stories Instagram.

Зазначимо, що замість запланованої пів години виступу, alyona alyona змогла виступити лише 17 хвилин. Зірка висловила своє незадоволення організацією фестивалю, зазначивши, що ситуація з перестрілкою не призвела до зупинки заходу.

“Ніхто фестиваль не зупиняв, ніхто не кричав і не пищав, вийшли наступні виконавці. Ніхто нічого на фестивалі не знає — там перестрілка, жесть”, — поділилася враженнями реперка.

Тим часом за інформацією місцевих ЗМІ, під час фестивалю було двічі відкрито стрілянину, на що правоохоронці відповіли вогнем. Внаслідок інцидентів троє постраждалих.

Момент, як люди почали бігти на вулицях Роттердаму після почутої стрілянини, був знятий на відео та опублікований на Youtube.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦