Німецька вівчарка американського президента Джо Байдена з кличкою Командир (Commander) налякала працівників Білого дому. Вона поводиться агресивно та вже встигла покусати сімох співробітників тільки за минулий рік.

Як повідомляє Іndependent, це вже другий пес, який показує жорстокість в Білому домі. Попередній Мейджор покусав кількох агентів секретної служби і його повернули додому. Ці інциденти трапились у 2021 році.

Видання New York Post отримали від секретної служби повідомлення про агресивну поведінки Командира. А 3 листопада офіцер цього відділу був госпіталізований до лікарні, бо пес прокусив йому руку та стегно.

Другий інцидент з домашнім улюбленцем Байдена стався 10 листопада. Того дня спецслужбовець прогулювався з Джилл Байден у саду Кеннеді, де й нарвався на Командира. Через кілька днів інший офіцер секретної служби розповів, що він взагалі відбивався стільцем від пса президента.

Також Командир зірвав шкіру з руки ще одному офіцеру, а техніка секретної служби вкусив за спину.

У службі заявили, що майже кожен працівник Білого дому вказував на агресивність собаки та пов’язані із ним інциденти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦