Троє американських військових пілотів у відставці дали свідчення на слуханнях у Палаті представників США щодо непізнаних аномальних явищ – НЛО. Вони стверджують, що це є проблемою національної безпеки.

Як повідомляє CNN, один з експілотів Раян Грейвс, який зараз очолює групу Americans for Safe Aerospace, засновану, щоб спонукати пілотів повідомляти про інциденти з НЛО, вважає, що якщо ці об’єкти є іноземними безпілотниками, то це актуальне питання національної безпеки, а якщо це “щось інше” – це проблема для науки.

“У будь-якому випадку непізнані об’єкти викликають занепокоєння щодо безпеки польотів”, – наголосив він.

За словами колишнього пілота, його ескадрилья неодноразово стикалася з таємничими летючими об’єктами, які могли залишатися нерухомими, попри ураганний вітер.

При цьому він зауважив, що очевидцям потрібен більший захист для своїх свідчень, оскільки військових, які повідомляють про НЛО, відправляють на перевірку, включно із психологічними тестами, і зрештою можуть позбавити роботи.

Колишній командир ескадрильї ВМС США Девід Фравор розповів, що облетів НЛО під час польоту на своєму F/A-18F Super Hornet над Тихим океаном у 2004 році. Фрейвор описав об’єкт як гладкий циліндр без крил. Відеозапис інциденту було розсекречено у 2020 році разом із двома іншими відеозаписами НЛО.

Небезпекою від цих об’єктів колишній пілот назвав їхню здатність вимикати радар на літаку, через що йому довелося вручну знімати зображення з одного з об’єктивів. “Це викликає занепокоєння. Не тільки те, як вони працюють, але і їхні внутрішні можливості робити ці речі”, – сказав він.

Колишній офіцер розвідки Девід Груш, який служив у Цільовій групі з невпізнаних аномальних явищ, стверджував, що уряд США володіє не лише залишками НЛО, які зазнали аварії, але й останками нібито “нелюдей”, що були пілотами цих апаратів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦