Вранці 24 липня жителі Москви прокинулися від гучних вибухів, які пролунали у кількох районах столиці. Міноборони РФ заявило про атаку безпілотників.

О 4-й ранку російські пропагандисти почали горлати про нібито чергові намагання ЗСУ атакувати місто. Вибухи було чутно у центрі та на півдні Москви, а також в області. Після цього над небом здійнявся густий дим.

За даними екстрених служб РФ, уламки дрона виявили на Комсомольському проспекті в столиці. Інший БПЛА врізався у багатоповерховий бізнес-центр на вулиці Лихачова. Внаслідок цього у центрі Москви було перекрито рух.

Крім цього, російські Telegram-канали повідомили про влучання у військову казарму.

Атаку дронів підтвердив мер Москви Сергій Собянін, який і повідомив про влучання у дві нежитлові будівлі. Одна з них – бізнес-центр на Лихачова, де повилітали вікна, інша – будівля поблизу Міноборони РФ.

За його словами, наліт дронів не спричинив серйозних руйнувань. Постраждалих внаслідок інциденту також не було.

У Міноборони РФ одразу звинуватили Україну у “терористичній атаці”. Там заявили, що нібито київський режим запустив по Москві два БПЛА. Російські військові приглушили обидва дрони, які після цього впали.

Глава Мінцифри Михайло Федоров попередив, що росіянам треба готуватися до ще більшої кількості “бавовни”. Проте офіційних заяв від України не було.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦