Анджеліна Вайлі, шанувальниця Кім Кардашян, розповіла приголомшливу історію про те, як завдяки білизні від бренду зірки Skims залишилася живою після обстрілу.

Дівчина у TikTok розповіла, що в січні цього року стала жертвою нападу — поки вона чекала на ліфт, на неї напали та вистрелили чотири рази. На щастя, під сукнею Анджеліни було корегувальне боді від Кардашян. Через свою щільність та стягувальний ефект білизна не дала дівчині втратити багато крові.

“Кім Кардашян врятувала мені життя. Цього нового року в мене стріляли чотири рази. Тієї ночі, коли в мене стріляли, під моєю сукнею було боді Skims. Воно було настільки тісним на мені, що буквально не давало мені стікати кров’ю. Називайте це долею або волею Ісуса, але я вважаю, що це Кім”, – пригадала Анджеліна.

Дівчина заявила, що тепер обов’язково придбає собі ще одну модель боді від бренду зірки. А користувачі Мережі взагалі запропонували Кім запросити Анджеліну як модель для реклами наступних лінійок бренду.

Кім Кардашян відреагувала на історію Анджеліни Вайлі в своєму Instagram: “Я так рада, що ти в безпеці, Анджеліно. Я вдячна, що Skims зміг допомогти”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦