У Таїланді туриста відправили до в’язниці через негативний відгук про готель. Йому не сподобався сервіс і він написав серію образливих слів.

Як пише Insider, Веслі Барнсу загрожувало до двох років ув’язнення після відвідин готелю Sea View Resort у Таїланді. Через “образливі відгуки” адміністрація готелю пішла до поліції, яка і заарештувала туриста.

Американець відпочивав в тому готелі у червні 2020 року і поскаржився на непривітний персонал, жахливого менеджера ресторану. Загальний сервіс він оцінив в одну зірочку. За це він провів дві ночі у в’язниці. Після цього TripAdvisor опублікував попередження на сторінці тайського готелю, оплатив послуги юриста Барнсу та досягли домовленостей. Звинувачення зняли, а відгук видалили.

Якщо більш детально, то Барнс звинуватив персонал у недоброзичливості, адже ніколи не посміхався. Їхня байдужа поведінка його обурила, але найгіршим був грубий та неввічливий менеджер ресторану з Чехії. Турист порадив зупинятися в інших готелях з більш привітним персоналом.

Адміністрація готелю попросила американця видалити відгук, а коли той відмовився, то вони й звинуватили його у наклепі. У Таїланді за цією статтею діють суворі закони, за порушення яких можуть ув’язнити на два роки або виписати штраф у 200 000 бат (6300 доларів США).

Туристичний сайт TripAdvisor обурився, що готель Sea View Hotel & Spa в Ко Чанг скористався місцевим законодавством, щоб ув’язнити когось за висловлення власної думки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦