У Києві люди почали скаржитися на працівників метрополітену, які під час повітряної тривоги (о 15:08) не пропускали в укриття-метро без сплати проїзду. Прикрий інцидент стався на станції “Лук’янівська”.

Як повідомляє ТСН.ua, під час повітряної тривоги метро працює у режимі укриття, тому вхід на будь-яку станцію має бути безплатним.

Чергова працівниця біля турнікетів на “Лук’янівській” не надала вільний доступ до укриття, а вимагала кожного оплатити проїзд. За її словами, люди просто хочуть потрапити безплатно в метро і “дуже розумні”.

У київському метрополітені вже відреагували на інцидент та пообіцяли з’ясувати всі подробиці, а також провести роз’яснювальну роботу з працівниками на турнікетах.

Там нагадали, що було розроблено спеціальний алгоритм дій, коли лунає повітряна тривога. Черговий диспетчер має передати інформацію на станцію і тим, хто перебуває на контрольному пункті. Після цього люди можуть безперешкодно потрапити в укриття.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦