Багато хто знає, що волосся вбирає енергетику власника, тому зі стрижками варто бути обережними.

Народні прикмети вказують, що не варто стригти чоловікові свою дружину, а дружині – чоловіка. Така економія грошей може стати причиною конфліктів в родині та сімейних проблем.

Наші предки вірили, якщо дружина стригтиме свого чоловіка, то він потім буде приділяти менше уваги та забуде про сімейні цінності. З часом чоловік навіть може покинути родину.

Також у волоссі міститься чоловіча сила та сімейна енергія, а коли дружина зістригає волосся свого коханого, то і його життя скорочується. Це навіть може спровокувати вашого чоловіка знайти собі коханку і зраджувати дружину.

Проте народні прикмети стосуються не тільки чоловічого волосся, але й жіночого. До прикладу, жінці не можна виривати перше сиве волосся, оскільки так вона наблизить себе до старості. Не забирайте у себе щастя.

Крім цього, не можна самостійно стригтися та спати з головою, яку ви щойно помили. Тоді очікуйте на доленосні зміни, але вони будуть негативними.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦