Український кінорежисер і колишній політв’язень Російської Федерації Олег Сенцов отримав контузію під час одного з боєзіткнень з ворогом на фронті. Інцидент стався 8 липня.

Сам Олег Сенцов записав відео, коли лежав на землі та чекав евакуації. Ролик був оприлюднений на його сторінці у Facebook. Він зазначив: “Це було вчора. Сьогодні вже краще. У лікарні. Хлопці теж”.

Сенцов пояснив, що разом зі своїми побратимами виконував важке і важливе завдання на передовій для майбутніх контрнаступальних операцій.

Троє захисників отримали осколкові поранення, один з них перебуває у важчому стані ніж інші. “Бо були близькі бої, і нас закидали гранатами”, – повідомив Сенцов.

“Зараз їх вивезли. Я лежу на евакуації, чекаю, поки мене заберуть. Я маю контузію, але вона не серйозна”, – продовжив розповідь воїн. Він впевнений, що після лікування повернеться на передову.

Сенцов зазначив, що зняв це відео, щоб нагадати всім, що вони переможуть у цій війні, але це коштує великої ціни. Він завершив своє відео з фразою: “Слава Україні!”.

Варто зазначити, що 12 червня Сенцов повідомляв що протягом тижня веде важкі бої на Запорізькому напрямку. 20 червня він також показав фотографію військової техніки, повідомивши, що її було підбито, але екіпаж, зокрема він сам, врятувався.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦