У Санкт-Петербурзі силовики провели обшуки у маєтку засновника приватної військової компанії “Вагнер” Євгенія Пригожина. Слідчі дії відбулися 24 липня і в мережу потрапили фото, зняті силовиками всередині особняка Пригожина.

Раніше в офісі ПВК знайшли коробки з готівкою у сумі 10 мільярдів рублів, а тепер у маєтку головного “вагнерівця” Росії зробили схожі відкриття.

За даними російських ЗМІ, маєток Пригожина розташований на площі близько 1,5 гектара. Всередині знайшли різноманітну зброю та набої, кілька паспортів на ім’я різних людей, перуки, золоті злитки та купу грошей – як рублів, так і валют.

Зокрема, серед знайдених предметів були фотографії з відрізаними головами, які були вставлені у рамки, а також масивна кувалда з написом “На випадок важливих переговорів”.

На фото можна помітити вертолітний майданчик на території маєтку, всередині будівлі є басейн, сауна, медичний кабінет, молитовна кімната та тренажерний зал.

Варто зазначити, що 24 червня органи провели обшуки в офісі Пригожина у Санкт-Петербурзі, після чого виникли суперечки між Пригожиною та Міністерством оборони щодо звинувачень у нападі на табір ПВК “Вагнер”. 23 червня була порушена кримінальна справа про збройний заколот стосовно Пригожина, але 27 червня було повідомлено, що кримінальну справу припинено за рішенням Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ).

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦