У Луїзіані, США, сталася незвичайна подія сталася в одному з будинків, коли алігатор потрапив до нього серед ночі. Проте, завдяки уважності й сміливості сімейного улюбленця, небезпечний гість був вчасно виявленим.

Згідно з повідомленням видання katc.com, пара, яка недавно переїхала з Аризони в Луїзіану, прокинулася посеред ночі від гарчання своєї 7-річної австралійської вівчарки на ім’я Панда. Ця різка реакція собаки виявилася життєво важливою.

“Наша собака Панда випустила глибоке горлове гарчання і розбудила мою дружину, яка повідомила мені, що вона відчуває присутність когось у будинку. Тому я встав та пішов у коридор, щоб перевірити”, – розповів Дон Шульц, власник будинку.

Він побачив у темряві силует алігатора. Дон та його дружина викликали Службу порятунку, зателефонувавши на номер 911, коли на місце прибули працівники служби охорони дикої природи та рибальства, вони виловили алігатора.

За словами подружжя, алігатор був завдовшки 1,5 метра, він проник у будинок через двері для собак. Як запобіжний захід вони встановили нові дверцята, які відкриваються лише за наявності спеціального нашийника, який носить Панда.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦