На російській Брянщині 13 травня сталася масова авіакатастрофа гелікоптерів Мі-8 та літаків Су-34, Су-35. Цього дня померло 9 російських військових пілотів.

Повітряні сили ЗСУ показали відео, де розповіли про знищення російських цілей тими чи іншими комплексами. Ролик з’явився в мережі в День зенітно-ракетних військ.

Зазначається, що за допомогою дивізіону Patriot було збито 5 ворожих повітряних цілей 13 травня. Йдеться про три вертольоти та дві “сушки”.

Нагадаємо, що ця масштабна авіакатастрофа відбулася у Брянській області. Російське Міністерство оборони не надало жодної офіційного версії того, що сталося, і чому ж таки впали військові літальні апарати.

За словами речник Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, що події на Брянщині стали результатом агресивної війни, яку веде РФ проти України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦