У Великій Британії покупець знайшов у броколі, яке придбав, неприємний сюрприз. Ця знахідка просто приголомшила його і він вирішив віднести її назад до крамниці.

63-річний Невіл Лінтон знайшов у пакеті з броколі справжню змію. Це сталось тоді, коли він вже був вдома та зібрався готувати їжу. Про це пише mirror.co.uk.

Чоловік дуже боїться змій, тому позбутися плазуна допомогли родичі, які поквапилися на допомогу. Вони поклали її до ванної, а потім віднесли в магазин. Там йому запропонували виплатити гроші за цей неприємний випадок, але ціна Невіла не влаштувала.

У британця є троє дітей, один з яких має інвалідність, тому ризик був дуже високий. Також у цьому ж будинку проживає вразлива свекруха. Невіл радіє, що відкрив броколі одразу і змія не встигла втекти в будинок.

Змію передали в зоопарку Дадлі, де встановили її “особистість”. Це сходовий полоз, який родом з південно-західної Європи. Він може покусати людину, але не є отруйним, проте дуже агресивні, коли є загроза. Найчастіше ці плазуни живуть в Іспанії, Португалії, Італії та у південній частині Франції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦