У ніч проти 13 червня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок атаки є влучання у п’ятиповерхівку.

Як повідомив мер Кривого Рогу Олександр Вілкул, шестеро людей загинули, 25 постраждали. Рятувальники розбирають завали, під якими можуть бути люди.

Також після у багатоповерхівці після “прильоту” сталася пожежа, яка охопила квартири з першого по п’ятий поверх двох під’їздів будинку, загорілися й припарковані біля будинку автомобілі.

Після гасіння вогню рятувальники вивели з будинку постраждалих та врятували кота. Місцеві пабліки повідомляють, що тварина ледь дихала та була дуже переляканою.

Кадри порятунку кота опублікував телеканал “Перший міський”. “Це кіт Шаміль. Його врятували з однієї з квартир на 5 поверсі. Сусіди кажуть, що хазяйка встигла вибігти, а її чоловіка привалило дверима. Сподіваємось, що з ними також все добре”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом рятувальники досі працюють на місці трагедії. Вони розбирають завали та намагаються знайти людей, яких могло привалити уламками зруйнованого росіянами будинку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦